Zulj en Bolasie liggen nu al serieus onder vuur bij Anderlecht

Zulj en Bolasie liggen nu al serieus onder vuur bij Anderlecht
Zondag 10 februari 2019 - 21:28   I   door Redactie

RSC Anderlecht leverde ook zondag, tegen Zulte Waregem, geen overtuigende prestatie af. Het bleef op een 0-0-gelijkspel steken en de winteraanwinsten konden paars-wit ook niet over de streep trekken.

Ludo Vandewalle, Chef Voetbal bij Het Nieuwsblad toont zich kritisch voor de nieuwkomers. "Zulj arriveerde met veel zelfvertrouwen. Hij toonde ook dat hij een mooie baltoets heeft. Hij heeft echter heel veel moeite met het ritme in de Jupiler Pro League. De snelheid van uitvoering kan beter, net als zijn versnellingen tout court."

"Zulj toonde ook niet meer altijd even veel vertrouwen. Hij mag ook de doelpuntrijpe vrije trappen niet geven van Kums. Hij vocht wel en zijn schot tegen de lat in de slotfase had de ban voor hem kunnen breken."

"Bolasie? Niet volgens de verwachtingen"

Yannick Bolasie mocht tegen Zulte Waregem voor het eerst starten, maar imponeren deed hij niet. "Vorige week op Standard een onopvallende invalbeurt, vandaag een doordeweekse wedstrijd. Niet slecht, niet goed. Toch niet volgens de verwachtingen die hij van Everton meebracht."

"In tegenstelling tot de Oostenrijkse competitie haalt de Premier League een hoger niveau. Daarom hadden we wat meer verwacht. In de slotfase ging hij conditioneel helemaal onderuit. Bongonda aan de overkant was beter. De nieuwelingen van Anderlecht, zeker Zulj en Bolasie, hebben tijd nodig. Maar die tijd heeft Anderlecht niet. De opdracht om in play-off 1 te geraken wordt steeds zwaarder."

Poll: Geloof jij in Bolasie en Zulj?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024