‘Antwerp provoceert Anderlecht en Marc Coucke vlak voor topper’

‘Antwerp provoceert Anderlecht en Marc Coucke vlak voor topper’
Woensdag 13 februari 2019 - 18:39   I   door Redactie

Komend weekend staat de topper tussen Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht op het programma. Paars-wit doet er best aan om te winnen, wil het nog in de running blijven om play-off 1 te halen. Bij Antwerp zijn ze vastbesloten om Anderlecht te verslaan.

In aanloop naar de topper, is Antwerp er alvast niet vies van om spelletjes te spelen. Zo provoceert het nu Anderlecht en voorzitter Marc Coucke in het bijzonder. Antwerp-voorzitter Paul Gheysens en sportief directeur Luciano D’Onofrio hebben Roger Vanden Stock immers uitgenodigd voor Antwerp-Anderlecht van zondag.

De gewezen voorzitter van Anderlecht woont normaliter geen wedstrijden meer bij, maar nu zal hij de topper bijwonen in de Presidential Lounge op de Bosuil. Dat meldt Het Nieuwsblad. De uitnodiging is opvallend, want vorig jaar wilde Paul Gheysens Anderlecht nog kopen. Vanden Stock en de oude aandeelhouders beslisten evenwel om aan Coucke - die veel minder bood - te verkopen.

Coucke niét naast Antwerp-top

Toch is er geen probleem tussen Gheysens en Vanden Stock, zo bewijst deze uitnodiging. Pikant detail: Coucke en de overige bestuursleden van Anderlecht zullen zondag niét naast de Antwerp-top zitten. Al is dat niet zo ongebruikelijk, want Antwerp heeft niet de gewoonte om dat in andere wedstrijden wel te doen.

Poll: Vind jij het kunnen dat Antwerp Vanden Stock uitnodigt?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024