Genk-voorzitter geeft update over situatie Pozuelo

Genk-voorzitter geeft update over situatie Pozuelo
Zondag 17 februari 2019 - 18:00   I   door Redactie

Blijft Alejandro Pozuelo bij KRC Genk of verhuist hij naar Toronto? Het is na heel wat woelige dagen nog steeds niet duidelijk. Na de verloren topper tegen Club Brugge liet voorzitter Peter Croonen zich uit over de vervelende situatie.

“Deze situatie verstoort een voorbereiding op een wedstrijd zeker en vast. Of ik voor de rust niet liever heb dat Pozo naar Toronto verhuist? Het kan ook gewoon keren, hé. Als hij zijn gedachten opnieuw op Genk kan zetten.”

“Ik zeg niet dat het alleen gaat met Pozuelo, maar onze (titel)kansen zijn toch groter mét hem. Of er een oplossing in de maak is? Dimitri De Condé vliegt terug naar België. Morgen (maandag, nvdr.) zullen we zien wat het resultaat is van zijn gesprek in de Verenigde Staten”, voegde Croonen er nog aan toe.

"Wij willen zo snel mogelijk duidelijkheid scheppen"

“Deze situatie mag niet te lang aanslepen, dat is waar. Maar het hangt af van de ontwikkelingen in het dossier. Wij willen zo snel mogelijk duidelijkheid scheppen. Ons standpunt is dat Pozo ons zijn woord heeft gegeven om tot het einde van het seizoen bij Genk te blijven. Wij zijn zeker van ons stuk, maar op juridisch vlak verschillen de betrokken partijen van mening, dat is ondertussen wel duidelijk."

Ook trainer Philippe Clement deed na Club Brugge-Genk zijn zegje over soap rond Pozuelo. "Dit is een klotesituatie", aldus Clement. Zijn volledige reactie lees je hier.

Poll: Wat zou na deze hele soap het beste zijn voor Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024