Leko ergert zich dood aan eigen speler: "Hij gruwelt ervan"

Leko ergert zich dood aan eigen speler:
Dinsdag 26 februari 2019 - 10:04   I   door Redactie

Kaveh Rezaei was toch een topaankoop in de zomer. Alleen heeft hij dat op geen enkel moment laten zien. De bank is zijn tweede thuis geworden.

De Iraniër speelt met zijn toekomst bij Club. De ingesteldheid van de spits staat coach Ivan Leko ook allerminst aan, zo weet Het Laatste Nieuws.

"Vooralsnog berust Rezaei te veel in de situatie. De scherpte en motivatie ontbreekt. Alsof hij al lang blij is met een plekje op de bank en een drievoud van zijn salaris bij Charleroi. Ivan Leko gruwelt van zulke ingesteldheid. Alleen spelers die álles geven, mogen op speelminuten rekenen. De rest valt af", schrijft de krant.

HLN wijst ook wel op het feit dat Rezaei warmte nodig heeft. "Wordt Rezaei wel voldoende omarmd?' Wie benadrukt hem in zijn eerste topclub in een Europese competitie dat hij niet aan zichzelf moet beginnen twijfelen? Wie blijft na training achter om met hem wat naar doel te trappen - en fluistert stilletjes in het oor van de reservedoelman om zeker enkele ballen binnen te laten? Wie gelooft nog in Rezaei?"

Poll: Snap jij Leko?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024