Cristiano Ronaldo zet Real Madrid na pijnlijke exit volledig voor schut

Cristiano Ronaldo zet Real Madrid na pijnlijke exit volledig voor schut
Woensdag 06 maart 2019 - 18:04   I   door Redactie

Ajax smeerde Real Madrid woensdagavond een erg pijnlijke nederlaag aan. De regerende Champions Leaguewinnaar verloor in eigen huis met 1-4 en mag een kruis maken over de ambitie om het kampioenenbal opnieuw te winnen.

Real vloog in één week tijd uit de Spaanse beker, de Spaanse titelstrijd én de Champions League. Alsof dat nog niet erg genoeg is, gooide Cristiano Ronaldo blijkbaar ook nog wat olie op het vuur.

Don Balon meldt dat de Portugees een berichtje heeft gestuurd naar Real-voorzitter Florentino Perez en enkele spelers. "Ken je mij nog?", luidde de simpele boodschap, alluderend op het feit dat Perez en enkele spelers eerder dit seizoen hadden gezegd dat ze Ronaldo al waren vergeten en niet meer aan hem dachten.

Ronaldo zag de catastrofe aankomen en zag na de 1-4-nederlaag zijn kans schoon om de puntjes op de i te zetten. Zelf moet de Portugees wel nog serieus aan de bak, als hij wil verder bekeren met Juventus. Ronaldo en co moeten volgende week een 2-0-nederlaag uit de heenmatch tegen Atlético zien uit te wissen.

Poll: Had Ronaldo gelijk om naar Juventus te vertrekken?

TAGS  I  Juventus  I  Real Madrid  I  Ajax  I  Atlético

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024