‘KRC Genk grijpt in bij Clement na nieuws over vertrek naar Club Brugge’

‘KRC Genk grijpt in bij Clement na nieuws over vertrek naar Club Brugge’
Zondag 24 maart 2019 - 12:00   I   door Redactie

Philippe Clement levert al sinds vorig seizoen uitstekend werk bij KRC Genk. Een doorn in het oog van Club Brugge, dat de voormalige assistent van Michel Preud’homme destijds zomaar naar Waasland-Beveren liet vertrekken.

In de wandelgangen van het Jan Breydelstadion klinkt het ondertussen dat de blauw-zwarte bestuurstop ervan droomt om Clement terug te halen. Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert zouden de huidige trainer van Genk graag een volwaardige kans als T1 willen geven.

Bij Genk zijn ze er als de dood voor dat Clement naar een rechtstreekse concurrent zou vertrekken. Daarom willen ze er bij de Limburgse club alles aan doen om hun coach aan boord te houden.

Meer bevoegdheden

Het bestuur van Genk is van plan om na het nieuws over een mogelijk vertrek van Clement meteen in te grijpen. Genk wil Clement een nieuw contract aanbieden en hem ook meer bevoegdheden geven.

Zo zou de trainer inspraak krijgen in het transferbeleid van de club en de garantie krijgen dat hij ook de volgende seizoenen over een sterke kern kan beschikken. Of dat allemaal voldoende is om Clement te overtuigen zal de toekomst uitwijzen.

Poll: Zal Clement volgend seizoen nog trainer van Genk zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024