Degryse scherp voor Martinez: "Waarom heeft hij dat niet gedaan?"

Degryse scherp voor Martinez:
Maandag 25 maart 2019 - 08:37   I   door Redactie

De Rode Duivels wonnen tijdens deze interlandbreak achtereenvolgens met 3-1 van Rusland en 0-2 van Cyprus. In geen van beide wedstrijden kwam onze nationale ploeg in de problemen. Roberto Martinez toonde zich zondagavond een tevreden man, analist Marc Degryse níet.

Degryse is van mening dat het zeker in de tweede helft een beetje povertjes was. "Na de rust was het allemaal wat minder. En kwam die irritatie waar ik aanvankelijk voor vreesde toch - ze wilden geen derde meer zoeken. Ik kan daar begrip voor opbrengen", voegt hij er uiteindelijk wel aan toe.

"Wat mij betreft, was het jammer dat Hans Vanaken en Leandro Trossard niet mochten invallen", heeft Degryse in Het Laatste Nieuws wel nog een punt van kritiek voor Roberto Martinez. "Die twee zijn nog niet echt vertrouwd met het spel van de Duivels. Spijtig dat ze geen kans kregen zich te tonen."

"Een verplicht nummer"

En dus had Degryse het in de slotfase van de match moeilijk om te blijven kijken. "Het was bij momenten aftellen naar het einde. Dit was voor iedereen een verplicht nummer. Voor spelers, toeschouwers en analisten: meer werk dan plezier."

Poll: Had Martinez Vanaken en/of Trossard moeten laten invallen?

TAGS  I  Cyprus  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024