Transfermarkt: 'Mertens neemt straffe beslissing, De Bruyne zorgt voor transfershock'

Transfermarkt: 'Mertens neemt straffe beslissing, De Bruyne zorgt voor transfershock'
Donderdag 04 april 2019 - 19:03   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Dries Mertens zal niet ingaan op een voorstel uit China. De aanvaller van Napoli blijft in Europa.

*Kevin De Bruyne wordt in de Spaanse roddelpers gelinkt aan een transfer naar Real Madrid.

*Tayo Awoniyi zou een kleine oorlog tussen de Belgische topclubs kunnen ontekenen. De spits van Liverpool - die momenteel bij Moeskroen op uitleenbasis speelt - kan rekenen op de belangstelling van Anderlecht, Club Brugge en Standard.

*Wesley Moraes vertrouwt in een interview toe dat hij graag in de Premier League aan de slag wil. Al sluit de spits van Club Brugge ook andere bestemmingen nog niet uit.

*Volgens Marc Degryse is Anderlecht al op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen. Fred Rutten is niet meer dan een tussenpaus en zal volgens de analist na dit seizoen vertrekken.

*Theo Bongonda laat er geen twijfel over bestaan: hij wil graag bij Anderlecht aan de slag. "Het is de beste club van België", klinkt het.

*Zinédine Zidane zou Thibaut Courtois aangeboden hebben bij Manchester United in ruil voor David De Gea.

*Romelu Lukaku (Manchester United) zou steeds dichter bij een transfer naar Inter staan, waar hij de vervanger van Mauro Icardi zou worden.

Poll: Is Bongonda een goeie versterking voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024