Terugkeer wenkt: ’Clement stelt meteen forse eisen bij Club Brugge’

Terugkeer wenkt: ’Clement stelt meteen forse eisen bij Club Brugge’
Woensdag 17 april 2019 - 18:02   I   door Redactie

Op dit moment is hij nog de grote concurrent van Club Brugge met zijn ploeg KRC Genk, maar het ziet er steeds meer naar uit dat Philippe Clement in de zomer terugkeert naar het Jan Breydelstadion. Clement zou er afscheidnemend T1 Ivan Leko kunnen opvolgen.

Volgens analist Nordin Jbari, ex-speler van onder meer Club Brugge en Anderlecht, is het een uitgemaakte zaak dat Clement straks de nieuwe trainer van blauw-zwart wordt.

Jbari is ook van mening dat Clement de juiste trainer is voor Club Brugge "Philippe heeft bij Genk bewezen dat hij voor positief en aanvallend voetbal staat en ook een groep in het gareel kan houden. Zijn management zal anders zijn dat van Leko. Veel minder agressief", klinkt het in La Dernière Heure.

Eisen

"Dat Club Brugge na het vertrek van Michel Preud'homme niet in Clement geloofde? Hij had zich toen nog niet bewezen als hoofdtrainer, hé", merkt Jbari verder nog op. "Als Clement straks terugkeert naar Club Brugge, dan is dat sowieso door de grote poort en zal hij wel zijn eisen stellen."

Poll: Denk jij dat Clement de geschikte opvolger is voor Leko?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024