Genk verstopt zich niet meer: "Wíj verdienen de titel"

Genk verstopt zich niet meer:
Vrijdag 19 april 2019 - 22:45   I   door Redactie

KRC Genk won vrijdagavond met 1-3 op het veld van Standard en de Limburgers verstoppen zich niet langer. Sportief directeur Dimitri De Condé is van mening dat Genk de titel verdient.

“Gezien het verleden is het historisch dat we hier komen winnen op Standard. Het is al zeven jaar geleden dat we hier een zege gepakt hebben en daarnaast is het gewoon altijd moeilijk om te komen winnen op Sclessin", aldus De Condé bij Play Sports.

“Na de zege tegen Club Brugge leeft er in onze groep een bepaalde zekerheid. We staan er in play-off 1 en dat is toch niet zo evident. Er was onder meer het vertrek van Pozuelo, maar wat onze spelers en coach doen is echt heel knap. We mogen hiervan genieten, maar daarna volgen er nog vijf matchen.”

Stress

De titel wenkt voor Genk en dat beseft ook De Condé ondertussen wel. “Zonder arrogant te zijn: ik denk dat we de titel verdienen. We hebben zes maanden aan de leiding gestaan. Na de zege tegen Club Brugge van vorig weekend zou het een ontgoocheling zijn mochten we de titel niet pakken.”

“Dat zorgt voor stress”, ging De Condé verder. Na de match tegen Club Brugge heeft bij mij de stress toegeslagen. En de komende wedstrijden zullen ook voor stress zorgen.”

Poll: Verdient Genk de titel?

TAGS  I  KRC Genk  I  Standard  I  voetbal  I  Club Brugge

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024