‘Hazard krijgt niet de magische 10, maar wel dit rugnummer bij Real Madrid’

‘Hazard krijgt niet de magische 10, maar wel dit rugnummer bij Real Madrid’
Zondag 12 mei 2019 - 14:30   I   door Redactie

Eden Hazard hoopt dat hij zijn carrière vanaf volgend seizoen kan verderzetten bij Real Madrid. De Spaanse topclub wil ver gaan voor Hazard en over enkele weken zou de kogel ook effectief door de kerk moeten zijn.

Bij Real Madrid maken ze zelfs al plannen voor volgend, mét Hazard in een hoofdrol. Het bestuur van De Koninklijke denkt bijvoorbeeld al na over het mogelijke rugnummer van Hazard.

Verschillende Spaanse media meldden eerder al dat Hazard met de magische nummer 10 - nu door Luka Modric gedragen - aan de haal zou gaan. Al lijkt het uiteindelijk toch niet zover te gaan komen.

In de voetsporen van Raul en Ronaldo

Volgens Don Balon is Real Madrid van plan om Hazard het rugnummer 7 te geven. Dat prijkt dit seizoen op de rug van Mariano, maar die zou komende zomer verkocht worden waardoor het rugnummer weer vrijkomt. Zo zou Hazard in de voetsporen van onder meer Raul en Cristiano Ronaldo treden.

Het rugnummer 10 wil Real Madrid bewaren voor… Neymar. Ook de Braziliaan staat immers nog steeds bovenaan op het verlanglijstje van voorzitter Florentino Perez.

Poll: Zou het rugnummer 7 Hazard goed staan?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024