Martinez plaatst vraagtekens bij beslissing Kompany: "Dit zie je nergens"

Martinez plaatst vraagtekens bij beslissing Kompany:
Dinsdag 21 mei 2019 - 14:30   I   door Redactie

Roberto Martinez heeft zijn mening gegeven over Vincent Kompany. De verdediger koos ervoor om terug te keren naar België. Hij gaat bij Anderlecht als speler-coach aan de slag.

 

“Dit is een fantastische beslissing voor het Belgisch voetbal. Een speler met zijn kwaliteiten naar de Jupiler Pro League, dat is een geweldig iets. Voor de Rode Duivels moet iedere speler gewoon op niveau zijn. Kompany heeft fantastisch gepresteerd de laatste weken. Maar we weten allemaal dat het een heel moeilijke job is om te combineren. We moeten het tijd geven", zegt Martinez. 

"Je ziet dit nergens anders in Europa, in ‘the modern game’ kan zoiets moeilijk zijn om te combineren. Veel hangt af van het team waarmee ‘Vince’ omringd zal worden. Maar hij wordt beoordeeld op prestaties op zijn prestaties op het veld, niet op hoe hij het doet als coach. Op dit moment is hij klaar om de nationale ploeg te helpen in de volgende twee matchen, in de vorm waarin hij nu verkeert. Hij heeft hier lang over nagedacht, ik ben blij en zal hem zo goed als mogelijk steunen in deze moeilijke beslissing.”

Poll: Begrijp jij de vraagtekens die Martinez heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024