Transfermarkt LIVE: Samatta weg bij Genk, grote transfer bij Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Samatta weg bij Genk, grote transfer bij Antwerp?
Zondag 18 augustus 2019 - 18:30   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Jelle Vossen lijkt niet meer in de plannen van Philippe Clement te passen. Hij vertrekt wellicht nog bij Club Brugge.

*Real Madrid zou zich in de komende week nog versterken met Christian Eriksen. Real zou de Deen voor een bedrag van 66 miljoen euro kunnen overnemen van Tottenham.

*Club Brugge staat op het punt om Karlo Letica van de hand te doen. De doelman is op weg naar Bologna. Het is nog niet duidelijk of het om een definitieve transfer of een uitleenbeurt gaat.

*Aly Samatta vertrekt mogelijk nog bij KRC Genk. Zelf laat de spits zich niet uit over zijn toekomst, maar hij zou wel nog steeds azen op een mooie transfer.

*Antwerp laat zich niet opjagen. De club neemt zijn tijd om de komst van Steven Defour af te ronden. Het loon van Defour is momenteel wel nog een struikelblok.

Poll: Wie gaan op het einde van de transferperiode de beste zaken gedaan hebben?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024