'Alexis Saelemaekers kan Anderlecht verlaten voor Antwerp'

'Alexis Saelemaekers kan Anderlecht verlaten voor Antwerp'
Maandag 02 september 2019 - 08:45   I   door Redactie

Hij was zondag nog matchwinnaar bij RSC Anderlecht, maar het zou zomaar kunnen dat Alexis Saelemaekers (20) vertrekt. Al zou zijn basisplaats tegen Standard voor een ommekeer kunnen zorgen.

De voorbije weken kwam Saelemaekers allesbehalve voor in de plannen van Vincent Kompany. Dat zorgde ervoor dat de flankspeler zijn zinnen op een vertrek had gezet. Het Laatste Nieuws meldt dat binnen-en buitenlandse clubs aan de mouw van Saelemaekers trokken.

Vooral Antwerp was en is geïnteresseerd. Saelemaekers zou er kunnen tekenen. Een transfer kan nog steeds, maar na zijn basisplaats lijkt Saelemaekers zijn kar wel te keren.

"Ik laat de beslissing volledig aan Alexis over"

"Anderlecht is mijn opleidingsclub. Tegen Standard stonden 7 spelers op het veld die hun opleiding op Neerpede hebben genoten. Dat is een referentie voor de club. Tot die groep behoren geeft me veel voldoening. Dus ja, ik wil graag blijven bij de club van mijn hart", aldus Saelemaekers in Het Laatste Nieuws.

Gisteravond laat was er nog overleg tussen Saelemaekers, zijn zaakwaarnemer Jean-Marc Schellens en manager Didier Frenay. "Ik laat de beslissing volledig aan Alexis over", zei Schellens. "Bij mij staat de speler centraal. Als hij wil blijven, zal ik daar zeker niet om treuren."

Poll: Wat moet Saelemaekers volgens jou doen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  voetbal

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024