'Neymar is razend op Barcelona en mikt nu op supertransfer naar déze club'

'Neymar is razend op Barcelona en mikt nu op supertransfer naar déze club'
Woensdag 04 september 2019 - 18:30   I   door Redactie

Neymar is voorlopig nog steeds een speler van Paris Saint-Germain, maar daar zal straks toch verandering in komen. Bij FC Barcelona lijkt de Braziliaan uiteindelijk niét te tekenen. Neymar heeft zijn zinnen nu op een verhuis naar Italië gezet.

Volgens Spaanse media is Neymar razend op Barcelona. Dat heeft alles te maken met een bonus waar onenigheid over bestaat. Neymar is van mening dat Barça hem nog een deel van een bonus uit zijn eerste passage in Camp Nou moet uitbetalen, maar bij Barcelona delen ze die mening niet.

Het zou één van de redenen zijn waarom Neymar uiteindelijk niet terugkeerde naar Barcelona. Volgens Spaanse en Franse media heeft Neymar ondertussen al zijn zinnen gezet op een supertransfer naar JuventusDe Oude Dame trok deze zomer even aan Neymar, maar drukte niet door.

Transfer in januari?

Neymar hoopt zo snel mogelijk te vertrekken bij PSG. In januari zal de aanvaller een nieuwe poging ondernemen om Parijs te verlaten. Hij mikt nu dus vol op een transfer naar Juventus. Lukt het niet in januari, dan maar volgende zomer.

Poll: Denk jij dat Neymar goed bij Juventus zou passen?

TAGS  I  Barcelona  I  Juventus  I  PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024