Marc Coucke en Michael Verschueren vallen volledig uit hun rol bij Anderlecht

Marc Coucke en Michael Verschueren vallen volledig uit hun rol bij Anderlecht
Maandag 07 oktober 2019 - 15:30   I   door Redactie

Marc Coucke en Michael Verschueren hebben zich niet bepaald populair gemaakt. De manier waarop de twee Frank Vercauteren vorige week wegplukten bij OH Leuven, doet flink wat stof opwaaien.

Bij OH Leuven wisten ze vanaf het begin van de samenwerking met Vercauteren dat die op een dag zou kunnen vertrekken. Vercauteren liet immers een opstapclausule in zijn contract opnemen.

Het is dus niet zozeer het vertrek an sich, maar wel de manier waarop Vercauteren werd weggehaald, die zwaar op de maag ligt bij OHL. In een persbericht uitte de 1B-club zijn onvrede. En toen liep het mis...

(Lees verder onder de foto)

Coucke en Verschueren in tegenaanval

Bij Anderlecht waren ze niet te spreken over dat persbericht. Volgens Peter Vandenbempt gingen Marc Coucke en Michael Verschueren dan maar meteen in de tegenaanval.

"De ene met een vlammende mail, de andere met een boze telefoon. Michael Verschueren zei dat het nu eenmaal een haaienwereld is en dat als je daar niet tegen kunt, dat je er dan uit moet blijven", aldus Vandenbempt bij Sporza.

Diagne

Op die manier valt zowel Coucke als Verschueren volledig uit zijn rol. Een dikke maand geleden waren beide heren nog woest omdat Club Brugge met hun toptarget Mbaye Diagne aan de haal ging. 

Poll: Vind jij dat Coucke en Verschueren het goed doen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024