Gert Verheyen waarschuwt Club over PSG: "Dit gebeurt er zonder Neymar"

Gert Verheyen waarschuwt Club over PSG:
Dinsdag 22 oktober 2019 - 08:00   I   door Redactie

Volgens Gert Verheyen kan Club Brugge maar beter oppassen. Hij vindt de afwezigheid van de geblesseerde Neymar namelijk helemaal geen voordeel.

"Dat Neymar niet meespeelt, hoeft niet eens een voordeel te zijn. Dat klinkt vreemd, maar zonder hem vind ik PSG dikwijls beter. Zeker qua samenhang in de ploeg", stelt Verheyen in Het Nieuwsblad. 

"Neymar heeft toch altijd de neiging om zelf iets te laten zien en te veel te dribbelen. De bal gaat sneller rond als hij er niet bij loopt. De aanvallers kunnen trouwens allemaal op verschillende ­posities spelen."

"Club moet compact proberen te blijven en het geluk hebben dat PSG een flauwe dag beleeft. Of dat PSG nonchalance in de ploeg laat sluipen eens het op voorsprong komt. Dat durft wel eens te gebeuren. Als ze dan even de druk op de bal lossen, krijg je wel mogelijkheden om de spitsen te bereiken. Al is dat ook heel relatief. Als het tempo even zakt, is trainer Thomas Tuchel de eerste om zijn dug-out te verlaten en tekeer te gaan aan de zijlijn, tot zijn ploeg het begrepen heeft", meent Verheyen.

Poll: Denk jij ook dat PSG zonder Neymar zelfs beter voor de dag zal komen?

TAGS  I  PSG  I  Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024