Jan Mulder haalt uit naar Bart Verhaeghe: "Dit komt nooit meer goed"

Jan Mulder haalt uit naar Bart Verhaeghe:
Dinsdag 29 oktober 2019 - 17:00   I   door Redactie

Jan Mulder is van mening dat de BeNe Liga géén goed idee is. Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe vertelde in Le Monde dat die competitie met Belgische en Nederlandse clubs er heel snel zou komen.

Volgens Mulder is dat zinloos. De kloof met de Europese top is onoverbrugbaar. "Op de avond van het interview met Bart Verhaeghe werd Racing Genk – FC Liverpool gespeeld. Genk is landskampioen van België, Liverpool werd tweede in Engeland. De geflatteerde uitslag (het had 1-8 kunnen zijn): 1-4 voor J.W. Henry, multimiljardair dankzij de soja", aldus Mulder.

"Verhaeghe weet dat de kloof tussen de boeren van Club en die van de soja niet meer te dichten valt en dat Engeland, China en het Midden-Oosten inmiddels in de financiële melkweg voetballen. Hij droomt dus van 28 miljoen klanten in het afzetgebiedje der Lage Landen."

"Zonde van de tijd, Bart. Die 28 miljoen klanten maken het verschil niet: de immense financiële kloof tussen de olielanden en de fusie van Oost-Vlaanderen en Noord-Brabant is en blijft onoverbrugbaar."

Poll: Heeft Mulder gelijk?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024