'Vechtpartij tussen Messi en Cavani, Suarez moet ingrijpen' (VIDEO)

'Vechtpartij tussen Messi en Cavani, Suarez moet ingrijpen' (VIDEO)
Dinsdag 19 november 2019 - 16:30   I   door Redactie

Het was een vriendschappelijke wedstrijd, maar de gemoederen liepen blijkbaar hoog op tijdens het duel tussen Argentinië en Uruguay. Het werd 2-2 na een late strafschopgoal van Lionel Messi, maar het was na het laatste fluitsignaal dat de poppetjes pas écht aan het dansen gingen.

Tijdens de wedstrijd kreeg Messi het al aan de stok met PSG-spits Edinson Cavani. Die lokte de sterspeler van Barcelona meermaals uit zijn tent. Cavani zou Messi tot op het bot uitgedaagd hebben en op een gegeven moment zelfs gevraagd hebben 'Wil je vechten?'

Messi liet zich niet kennen en zou gereageerd hebben met 'Wanneer je maar wil.' Op weg naar de kleedkamer liep het volledig mis. Zo zouden er volgens sommige plaatselijke media schermutselingen hebben plaatsgevonden.

Suarez grijpt in

Andere media hebben het over een vechtpartij. Luis Suarez, boezemvriend en bij Barcelona ploegmakker van Messi, moest ingrijpen en tussenbeide komen om de twee kemphanen uit elkaar te halen.

Beelden van het vooral zijn er niet. Op beelden van tijdens de wedstrijd is enkel te zien hoe Messi en Cavani het met elkaar aan de stok kregen:

 

Poll: Vind jij dat dit uitdagen erbij hoort tijdens een wedstrijd?

TAGS  I  Argentinië  I  Uruguay  I  Barcelona  I  PSG

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024