Slecht nieuws over Anthony Vanden Borre bij RSCA: "Kan hem fataal worden"

Slecht nieuws over Anthony Vanden Borre bij RSCA:
Woensdag 27 november 2019 - 19:00   I   door Redactie

Bij RSC Anderlecht zijn ze zinnens om de komende weken extra in te zetten op comeback van Anthony Vanden Borre (32). Vanaf januari is de gewezen Rode Duivel opnieuw speelgerechtigd. Al zou paars-wit op een groot probleem kunnen botsen...

Bij Sport/Voetbalmagazine twijfelen ze serieus aan de mentale weerbaarheid van Vanden Borre. Volgens het weekblad zou Anderlecht daarom ook bedrogen kunnen uitkomen.

"De voormalige Rode Duivel heeft nog een lange weg te gaan en zal de komende weken en maanden kunnen gebruiken om zichzelf te overtuigen dat hij wel degelijk zijn rentree kan maken in eerste klasse. Bij Vanden Borre, die de voorbije vier jaar amper twaalf matchen speelde, is de vraag vooral: hoe zal hij reageren bij een eerste tegenslag of blessure?"

"Bij Montpellier werd hem dat fataal"

"Bij Montpellier werd zijn gebrek aan mentale weerbaarheid hem fataal", gaat Sport/Voetbalmagazine verder. "De voorbereiding was perfect verlopen, maar hij raakte ontmoedigd toen hij een kleine blessure opliep en hield het daarna uiteindelijk voor bekeken."

Poll: Geloof jij in de comeback van Vanden Borre?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024