Eden Hazard droomt van erg verrassende Rode Duivel: "Stiekem hoop ik dat hij er bijkomt"

Eden Hazard droomt van erg verrassende Rode Duivel:
Zaterdag 28 januari 2017 - 08:45   I   door Redactie

Tegen Oranje stonden Eden en Thorgan Hazard even samen op het veld. Daar denkt Eden nog met heel veel plezier aan terug.

"Zonder twijfel een van de mooiste momenten uit mijn carrière", zegt Hazard in Het Laatste Nieuws. "Zelfs al was het maar een vriendschappelijke match tegen Nederland, zelfs al was het maar een handvol minuten."

"Als kleine jongens droomden we er al van om ooit samen te spelen. En we zijn er nog in geslaagd ook. Knap. Ik vermoed ook niet dat het bij die ene interland zal blijven. Stiekem hoop ik nog altijd dat Kylian het rijtje compleet maakt met ons drieën, maar we zullen zien."

"Ik ben trots op Thorgan. Hij heeft het niet makkelijk gehad, als 'broer van', maar ik ben enorm blij dat hij zijn eigen naam heeft kunnen maken. Vertrekken uit Frankrijk was het beste wat hij kon doen."

"Daar zou hij toch alleen maar de 'frère van' zijn geweest en zouden ze zijn prestaties constant hebben afgewogen tegen die van zijn oudere broer. In België en Duitsland is hij uit mijn schaduw gestapt. Respect. Ook al zijn we beiden vroeg het huis uit gegaan, toch zijn we nog altijd erg close. Alle broers. Thorgan, Kylian, Ethan. We zijn één."

TAGS  I  Thorgan Hazard  I   Eden Hazard  I   Kylian Hazard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024