Anderlecht volledig afgemaakt: "Dit is ongelofelijk en druist tegen alles in"

Anderlecht volledig afgemaakt:
Dinsdag 14 april 2020 - 19:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht besliste om maandag de trainingen op de club te hervatten. In kleine groepjes en rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften wil paars-wit zijn spelers opnieuw uit hun kot laten komen. Een beslissing die echter niet bij iedereen op begrip kan rekenen.

Een anesthesist die ook als sportarts actief is stuurde een kwade brief naar de RTBF. De dokter in kwestie wenst anoniem te blijven, maar haalt wel stevig uit naar Anderlecht. “Ik denk dat ik als anesthesist en sportarts een relevante mening heb", steekt de persoon in kwestie van wal.

"Ik was stomverbaasd toen ik het nieuws vernam"

"Ik moet zeggen dat ik stomverbaasd was toen ik vernam dat Anderlecht zijn trainingsfaciliteiten had geopend voor zijn spelers. Ongelofelijk, want dit druist in tegen alle aanbevelingen van de overheid en de meningen van experts. Een mooi voorbeeld als profclub…”

“Ik las dat de spelers het moeilijk hadden om thuis te trainen. Wel, dan moet je je eens afvragen hoe Nafi Thiam momenteel moet trainen voor een zevenkamp."

(Lees verder onder de afbeelding)

"Burgemeester, u moet hier onmiddellijk een einde aan maken"

"Als we toelaten dat Anderlecht zijn spelers opnieuw op de club laat trainen, waarom zouden andere eersteklassers dat voorbeeld dan niet volgen? En alle clubs uit andere sporten? Hoe wil je dan nog tieners verbieden om te voetballen in het park? Met zware boetes?”

“Meneer de burgemeester, dit gebeurt in uw stad!”, richt de arts zich tot slot nog eens tot Fabrice Cumps. “U moet hier onmiddellijk een einde aan maken."

"Ik wil u er graag nog eens aan herinneren dat in ons kleine land elk uur meerdere mensen aan de vuiligheid die het coronavirus is sterven. Het is dan ook niet toevallig dat het sociale leven momenteel stilstaat.”

Poll: Vind jij het kunnen dat Anderlecht de groepstrainingen heeft hervat?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024