'Pro League bedenkt zich, Club Brugge krijgt landstitel niet'

'Pro League bedenkt zich, Club Brugge krijgt landstitel niet'
Dinsdag 21 april 2020 - 07:30   I   door Redactie

De Jupiler Pro League ligt ondertussen al meer dan een maand stil. De raad van bestuur van de Pro League adviseerde ondertussen ook al om het seizoen definitief stop te zetten. Alleen laat een officiële beslissing op zich wachten...

De Algemene Vergadering moet het advies bekrachtigen. In principe zou er nu vrijdag een vergadering plaatsvinden, maar die gaat niet door. De Pro League heeft beslist om volgende maandag te vergaderen. Het is al de tweede keer dat de Algemene Vergadering wordt uitgesteld.

Deze keer komt het uitstel er omdat nu vrijdag ook de nationale veiligheidsraad bijeenkomt. Daar zal meer duidelijkheid komen over het huidige verbod op massa-evenementen. Dat is voorlopig van kracht tot eind augustus.

Geen titel voor Club Brugge

Doordat de Pro League van gedacht is veranderd en de Algemene Vergadering is uitgesteld, is het voor Club Brugge ook weer langer wachten op officieel nieuws omtrent de landstitel. Als het seizoen wordt stopgezet, zou Club de titel pakken. Voorlopig krijgt blauw-zwart dus titel niet.

Poll: Denk jij dat de Pro League Club Brugge volgende week tot kampioen zal kronen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024