Transfermarkt LIVE: Hoedt naar Belgische topclub, man van 12 miljoen voor Club?

Transfermarkt LIVE: Hoedt naar Belgische topclub, man van 12 miljoen voor Club?
Zaterdag 18 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge en Antwerp hebben het na Edmilson en Chadli opnieuw op eenzelfde speler voorzien. Isaac Mbenza staat in de belangstelling. De Belgische flankaanvaller heeft wel een behoorlijk prijskaartje want vorig seizoen betaalde zijn club Huddersfield Town nog 12 miljoen euro.

*De Nederlander Wesley Hoedt keerde na een best succesvolle uitleenperiode terug naar Southampton. De marktwaarde van de verdediger zakte -mede door de coronacrisis- wel van 15 naar 6,5 miljoen euro. Een buitenkansje voor een kapitaalkrachtige Belgische topclub?

*Club Brugge schiet stilaan in gang op de transfermarkt. Na een rustige aanloopperiode is de landskampioen van plan om zich op enkele posities te versterken. Bright Osayi-Samuel van QPR is op komst voor 5 miljoen euro. Er is ook nog steeds concrete interesse in Junior Edmilson, maar Al-Duhail vraagt bijzonder veel geld. Er zou een bedrag tussen de 8 en de 10 miljoen euro op tafel moeten komen.

*Jelle Van Damme hoopt om na een teleurstellend jaar bij Sporting Lokeren terug te keren in de Jupiler Pro League. De ex-speler van onder meer Anderlecht, Standard en Antwerp bood zichzelf al aan bij zijn 2 laatste ex-clubs.

*AA Gent moet intussen steeds meer vrezen voor een vertrek van Jonathan David. De Canadees gaf al aan graag naar Lille te trekken, maar de club uit Noord-Frankrijk wil voorlopig niet het gevraagde transferbedrag neerleggen.

*Ex-Club Brugge speler Benoit Poulain keert terug naar de Jupiler Pro League. De centrale verdediger gaat volgens Het Laatste Nieuws aan de slag bij KAS Eupen.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024