Club Brugge heeft grote zorgen: "Het ziet er helemaal niet goed uit"

Club Brugge heeft grote zorgen:
Zondag 19 juli 2020 - 20:30   I   door Redactie

Club Brugge ging zaterdag met 2-3 onderuit tegen AA Gent. De beloftevolle Youssouph Badji (18) maakte indruk met twee doelpunten, maar de verdediger was niet bepaald op de afspraak.

"Vorig seizoen onfeilbaar, maar nu nog niet op punt", schrijft Het Nieuwsblad over de wankele defensie van Club Brugge"Bij Club houdt men toch best eventjes overleg over de verdediging: die zag er bij momenten helemaal niet goed uit."

"Met Mata en Mechele zaten twee van de drie vaste pionnen achterin op de bank, maar hun vervangers Kossounou en Mitrovic zijn normaliter toch niet van de minsten. Toegegeven: de ‘penaltyfout’ van Deli was een lachertje en onterecht, maar daarnaast versierde een onthoofd Gent - zonder Yaremchuk, David en Depoitre - ook een aantal mooie kansen."

Duimen voor Mata

"Voor de bekerfinale wordt het dus cruciaal dat de verdediging die vorig seizoen de titel behaalde, opnieuw compleet is voor de clash met Antwerp. Vooral Mitrovic leek te kampen met een gebrek aan ritme, en Kossounou speelde soms iets te nonchalant. Duimen voor een topfitte Mata, dus. Al viel het derde tegendoelpunt wél te makkelijk langs zijn kant", besluit de krant.

Poll: Denk jij dat Club Brugge klaar zal zijn voor het nieuwe seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024