Transfermarkt LIVE: Nieuwe spits voor Anderlecht, Antwerp-speler naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Nieuwe spits voor Anderlecht, Antwerp-speler naar Club Brugge?
Zondag 26 juli 2020 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge wil er de komende weken nog een linksvoetige centrale verdediger bij. Zeker nu Simon Deli en Matej Mitrovic met blessures sukkelen is de spoeling bijzonder dun. Wesley Hoedt (ex-Antwerp) kan een optie zijn. De Nederlander mag voor 5 miljoen euro weg bij Antwerp.

*AA Gent-aanvaller Jonathan David staat in de concrete belangstelling van Leeds. De kampioen in de Championship zou zelfs al een beter bod dan dat van Lille geplaatst hebben volgens voorzitter Ivan De Witte. Het gaat dus om een bedrag van meer dan 20 miljoen euro.

*Intussen heeft Anderlecht een nieuwe getalenteerde aanvaller in het vizier. Tolu Arokodare maakt momenteel indruk in de Letse competitie en kan naar RSCA. Hij vormt mogelijk een alternatief voor Percy Tau.

*Paars-wit moet toch ook nog steeds vrezen voor het vertrek van Hendrik Van Crombrugge. De doelman vertelde bij Sporza dat een vertrek nog steeds niet helemaal uitgesloten is.

*Ognen Vranjes vertrekt dan toch bij Anderlecht. De verdediger verbreekt zijn contract in onderling overleg met RSCA en trekt naar AEK Athene.

*Anderlecht hoeft geen vertrek van Antoine Colassin te vrezen. Hij verlengde zijn contract bij paars-wit tot 2025.

*Anderlecht gaat wellicht nog op zoek naar een nieuwe spits, want het ontbreekt aan scorend vermogen bij RSCA.

Poll: Ziet u Wesley Hoedt naar Club Brugge trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024