Transfermarkt LIVE: Van Crombrugge weg bij Anderlecht, sterspeler weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Van Crombrugge weg bij Anderlecht, sterspeler weg bij Club Brugge?
Vrijdag 07 augustus 2020 - 23:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Ajax, Schalke 04 en Stuttgart azen nog steeds op Hendrik Van Crombrugge. Hij verlaat Anderlecht mogelijk voor 10 miljoen euro.

*Club Brugge zal Ryan Donk niet tegen gelijk welke prijs terughalen. De Nederlander is transfervrij, maar verlangt een jaarsalaris van 1,9 miljoen euro. Te veel, zo oordeelt Club.

*Een vertrek van Clinton Mata is nog steeds niet uitgesloten. Er was eerder interesse van het Duitse Hertha BSC Berlijn, maar die transfer ging niet door. De sterkhouder van Club Brugge heeft wel een duidelijke voorkeur voor de Bundesliga.

*De landskampioen is inmiddels wel bezig met enkele dossiers. Frank Onyeka, Junior Edmilson en Bright Osayi-Samuel zijn nog steeds opties. Om verschillende redenen werd er nog geen akkoord gevonden.

*Anderlecht is erg druk bezig op de transfermarkt. Deze week stelde het Bogdan Mykhaylichenko, Percy Tau en nu ook Mustapha Bundu voor. Paars-wit wil er graag nog een spits bij en Terem Moffi (KV Kortrijk) is in beeld.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024