Transfermarkt: Vermaelen naar de JPL, dubbelslag bij AA Gent?

Transfermarkt: Vermaelen naar de JPL, dubbelslag bij AA Gent?
Woensdag 02 september 2020 - 22:30   I   door Redactie

Op 7 september opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Veel clubs zijn ondertussen al op zoek naar dat ene ontbrekende puzzelstukje. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons Transfermarkt-artikel!

*De Malinese aanvaller Abdoulay Diaby is op weg terug naar de Jupiler Pro League. Antwerp en Standard willen de ex-Club Brugge-aanvaller graag binnenhalen. Hij mag voor een redelijk bedrag vertrekken bij Sporting Lissabon.

*Keert ook William Vainqueur terug naar de JPL? De Fransman liet eerder al weten graag nog eens terug te keren bij Standard. Hij is transfervrij en de Rouches kunnen nog wel een middenvelder gebruiken.

*Club Brugge wil ook nog een extra spits halen, maar is niet bezig met de terugkeer van Diaby. Mario Mandzukic en Bas Dost zijn in beeld om de nieuwe nummer 9 te worden op Jan Breydel.

*Ook op het middenveld wil blauw-zwart nog iemand aantrekken. Volgens Braziliaanse media is Fausto Vera in beeld. De Argentijn speelt op de positie van Ruud Vormer, maar is wel bijzonder duur. Hij komt uit voor de Argentijnse U23.

*De transfer van Junior Edmilson is op de lange baan geschoven. De flankaanvaller legde zijn medische tests al af bij Club, maar daar was Al-Duhail niet van op de hoogte.

*AA Gent wil het offensieve compartiment ook nog versterken. Linton Maina van Hannover 96 en Osman Bukari van AS Trencin zijn opties.

*Anderlecht wil nog steeds een extra spits aantrekken. Een bod van 1,5 miljoen euro op Tolu Arokodare werd afgewezen, maar een akkoord is op komst.

*Haalt Anderlecht er met Thomas Vermaelen een nieuwe centrale verdediger bij? De Rode Duivel mag voorlopig niet vertrekken uit Japan en kan zo geen interlands spelen.

*Steven Defour kan in de Jupiler Pro League aan de slag blijven. Moeskroen wil de ex-Rode Duivel graag contacteren.

Poll: Wie past het best bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024