Kompany onthult: "Daarom haalden we Mbokani niet naar Anderlecht"

Kompany onthult:
Vrijdag 30 oktober 2020 - 16:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht neemt het komende zondag op tegen Royal Antwerp FC. Een nieuwe test voor Vincent Kompany en de zijnen en een duel tegen Dieumerci Mbokani. En die Mbokani had dit seizoen zomaar opnieuw het shirt van RSCA kunnen dragen.

In aanloop naar Anderlecht-Antwerp sprak Kompany uitgebreid over Mbokani, met wie hij destijds nog samenspeelde bij paars-wit. “In het laatste jaar voor ik naar Hamburg vertrok, arriveerde hij hier als jonge gast. En hij is uitgegroeid tot een topspits, een wapen dat in België voorlopig niemand echt heeft kunnen afstoppen", tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Kompany.

Kompany sprak ook over de afgesprongen transfer van Mbokani, die deze zomer naar Anderlecht kon. "Of ik spijt heb dat we hem niet naar Anderlecht hebben gehaald? Mbokani is, zeker op zijn 34ste, op z'n best als de hele ploeg speelt om hem in de beste omstandigheden te brengen. Dat doet Antwerp ook en dat is ideaal voor hem. Maar wij voetballen op een andere manier", verduidelijkt de RSCA-coach waarom 'Dieu' niet werd ingelijfd.

Poll: Begrijp jij dat Anderlecht Mbokani niet heeft gehaald?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024