‘Verrassende transfer in de maak?: Club aast op deze Nederlandse middenvelder’

‘Verrassende transfer in de maak?: Club aast op deze Nederlandse middenvelder’
Zaterdag 19 december 2020 - 16:00   I   door Redactie

Naast een spits is Club Brugge ook op zoek naar een centrale middenvelder. En daarvoor wil het gaan shoppen over de grens. Komt er na Noa Lang nog een Nederlander over?

In de regionale voetbaltalkshow FC Rijnmond ging het over Abdou Harroui (22) van Sparta Rotterdam. De middenvelder staat in de concrete belangstelling van onder meer FC Groningen, maar volgens Voetbal International heeft zijn zaakwaarnemer ook contact met een club uit het buitenland die serieus in de markt is voor Harroui. 

FC Rijnmond weet dat het om Club Brugge gaat. Er zou evenwel nog geen bod zijn binnengelopen zijn. Het contract van Harroui loopt nog tot de zomer van 2022. De speler zelf staat open voor een vertrek en Sparta weet dat het moeilijk wordt om Harroui, die aan een sterk seizoen bezig is, deze winter in Rotterdam te houden.

Concurrentie

Bij Club zou Harroui de concurrentie moeten aangaan met Vanaken, Vormer, Rits en Balanta. De komst van een extra middenvelder wordt vooral gezien als een manier om eventuele blessures op te vangen. De analisten bij FC Rijnmond zien Harroui en Club alleszins als een ideale match.

Poll: Doet Club er goed aan om opnieuw in Nederland te shoppen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sparta  I  Groningen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024