'Antwerp kan verrassing compleet maken met komst van déze nieuwe toptrainer'

'Antwerp kan verrassing compleet maken met komst van déze nieuwe toptrainer'
Maandag 04 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het lijkt ondertussen wel een soap te worden, de zoektocht naar een opvolger voor Ivan Leko. Maar nu zou Antwerp opeens toch met een absolute toptrainer voor de dag kunnen komen.

Het Laatste Nieuws pakt immers uit met het nieuws dat niemand minder dan Frank Vercauteren wel eens verrassend de nieuwe coach van Antwerp zou kunnen worden. "Dat Vercauteren nu wél geneigd zou zijn om ‘ja’ te zeggen tegen Antwerp, betekent dus dat Luciano D’Onofrio en Paul Gheysens met héél overtuigende (financiële) argumenten over de brug zijn gekomen", schrijft de krant.

Die 'nu wél' slaat op het feit dat Vercauteren aan het begin van het seizoen neen zei tegen KRC Genk omwille van familiale redenen. Aangenomen werd dat dat meteen ook de reden was waarom hij vorige week Standard afwees. Maar toen al viel te horen dat een mogelijke deal eerder om financiële redenen was afgesprongen.

Begeesteren

Bij Antwerp zou dat geen item zijn. "Vercauteren is bovendien iemand die zowel D’Onofrio, Gheysens, een kleedkamer als de fans kan begeesteren", klinkt het nog in Het Laatste Nieuws. "Daarnaast kent hij de competitie én de tegenstanders." Vercauteren was in het begin van het seizoen nog aan de slag bij Anderlecht.

Poll: Is Vercauteren een goede trainer voor Antwerp

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  KRC Genk  I  Anderlecht

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024