'AA Gent wil Benito Raman terughalen'

'AA Gent wil Benito Raman terughalen'
Vrijdag 15 januari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Het is AA Gent menens om zich te versterken tijdens deze wintermercato. De club heeft genoeg van een bijrol en wil zich in het play-offdebat mengen. Enter Benito Raman.

Met de komst van Hein Vanhaezebrouck toont AA Gent zich weer hyperambitieus. Misschien niet zozeer in woorden, maar achter de schermen willen manager Michel Louwagie en vooral voorzitter Ivan De Witte er alles aan doen om toch nog in de play-offs met vier te raken. 

En dan moet elke transfer raak zijn. Met een gemotiveerde speler met voldoende kwaliteiten die ook nog eens het huis kent speel je natuurlijk op veilig. Vandaar dat de Buffalo's uitgekomen zijn bij Benito Raman. Zijn naam circuleerde eerder al in de wandelgangen, maar in makelaarskringen valt nu te horen dat Gent effectief werk zou willen maken van een terugkeer. 

Schalke 04

Raman zit dit seizoen bij Schalke 04 op een zijspoor, zeker in vergelijking met vorig jaar toen hij vaste waarde was. Als hij ook maar een beetje kans wil maken op het EK komende zomer, moet hij dringend meer aan spelen toekomen. Een uitleenbeurt aan AA Gent zou de perfecte oplossing kunnen zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Kan Raman AA Gent helpen om alsnog de play-offs te halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Schalke 04

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022