Hans Vanaken zorgt voor controverse bij Club Brugge: “Dit is gewoon absurd”

Hans Vanaken zorgt voor controverse bij Club Brugge: “Dit is gewoon absurd”
Dinsdag 19 januari 2021 - 15:00   I   door Redactie

Hans Vanaken zit woensdagavond zijn derde en laatste schorsingsdag uit. In de voorbije wedstrijden heeft Club Brugge zijn sterspeler alvast niet gemist. Reden genoeg om voor tweespalt te zorgen bij de supporters van blauw-zwart.

Veel Club-fans vroegen zich tijdens de match tegen Beerschot af of Vanaken wel een plaats heeft in het huidige elftal van Philippe Clement. "Vanaken is zijn plaats kwijt", klonk het bijvoorbeeld al op Twitter.

Toch kan Vanaken ook rekenen op de steun van flink wat blauw-zwarte supporters. "Vanaken op de bank? Dat is gewoon absurd", reageert iemand. "We mogen niet vergeten wat Vanaken al voor Club Brugge heeft betekend", voegt iemand anders er nog aan toe.

Wie moet wijken?

Het wordt alleszins interessant om te zien hoe Philippe Clement omgaat met de luxeproblemen bij Club. Noa Lang, Krépin Diatta of Charles De Ketelaere: één van hen lijkt zondag tegen KRC Genk toch te moeten wijken voor Vanaken. Of begint Vanaken op de bank?

In sommige wedstrijden zou Clement er ook voor kunnen opteren om Ruud Vormer of Mats Rits uit de ploeg te laten ten koste van Vanaken, en de Limburger in een lagere rol te laten opereren. Al zal dat tegen Genk wellicht geen optie zijn. Met types als Vormer en Rits voor de defensie bouw je toch nog meer zekerheid in.

Poll: Denk jij dat Vanaken meteen weer in de basis zal staan bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024