'Antwerp-voorzitter Gheysens trekt portefeuille open voor nieuwe spits'

'Antwerp-voorzitter Gheysens trekt portefeuille open voor nieuwe spits'
Woensdag 20 januari 2021 - 16:00   I   door Redactie

De 0-1-zege en de voorlopige vierde plaats hebben Antwerp nieuwe moed geschonken. Niet in het minst voorzitter Paul Gheysens, die steeds ambitieuzer wordt. En dus gaat hij de transfermarkt op.

Het Nieuwsblad weet het zeker: "Sowieso wil Antwerp nog een extra spits halen." En dat is ook nodig. Het was immers opvallend om zien hoe Frank Vercauteren tegen AA Gent geen enkele spits achter de hand hield voor Mbokani. Nsimba en Mbenza haalden zelfs de bank niet.

“Voorlopig beantwoorden ze nog niet aan de verwachtingen" ,aldus Vercauteren. "De ene komt ook terug uit blessure, de andere uit quarantaine, dus er zijn omstandigheden. Maar daar moeten ze zich nu doorwerken. We zullen de komende dagen zien in hoeverre ze dat kunnen.”

Play-offs

Maar daar wil voorzitter Paul Gheysens dus niet op wachten. Hij wil absoluut nog die nieuwe spits erbij en is ook bereid om daarvoor zijn portefeuille boven te halen. Boven alles wil de preses immers minstens die vierde plaats behouden om zo zeker te kunnen deelnemen aan de play-offs met vier. De klok tikt, op 31 januari sluit de transfermarkt.

Poll: Hoeveel moet Gheysens spenderen aan een nieuwe spits?

TAGS  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024