'Philippe Clement grijpt drastisch in en zet grote namen uit de ploeg'

'Philippe Clement grijpt drastisch in en zet grote namen uit de ploeg'
Woensdag 03 februari 2021 - 07:00   I   door Redactie

Woensdagavond ontvangt Club Brugge Olsa Brakel in de zestiende finales van de Beker van België. En omdat de kalender op volle toeren draait neemt Philippe Clement enkele ingrijpende beslissingen.

De Club-trainer is als de dood voor overbelasting bij zijn spelers in het zware programma waarbij er telkens midweekmatchen afgewerkt worden. En dus laat hij heel wat grote namen rusten. Het Nieuwsblad meent te weten dat Club Brugge met een experimenteel elftal aan de aftrap zal komen tegen Olsa Brakel

De mogelijke basiself: Horvath; Van der Brempt, Mitrovic, Mechele, De Cuyper; Balanta, Van den Keybus, Vanaken; Chong, Okereke, Badji. Invallers zouden dan zijn: Shinton, Dirar, Sobol, Denswil, Rits, Lang en Dost. Ricca en De Ketelare zijn er niet bij omdat ze beiden wat last hadden, maar Vormer, Mignolet, Mata en Kossounou werken gewoon een groepstraining af. 

Debuut Chong

Komen wél in actie: jonkies Van den Keybus, Van der Brempt, De Cuyper en Badji. Voorts ook het officiële debuut van nieuwkomer Chong en als invaller wellicht ook Dirar. Afwachten of die onverwachte basiselftal de uitstekende resultaten van de voorbije weken kan doortrekken.

Poll: Zal Club Brugge problemen kennen met Olsa Brakel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Olsa Brakel

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024