Olsa Brakel bekomt nog na tussenkomst van Bart Verhaeghe in kleedkamer

Olsa Brakel bekomt nog na tussenkomst van Bart Verhaeghe in kleedkamer
Vrijdag 05 februari 2021 - 19:30   I   door Redactie

Met 6-1 gingen die van Olsa Brakel de boot woensdagavond, maar het was niet de pletwals genaamd Club Brugge die het meest indruk maakte op de amateurs, wel het manoeuvre van voorzitter Bart Verhaeghe.

Je speelt als amateur niet elke dag in het Jan Breydelstadion. En je kan als amateur niet elke dag gelijkmaken tegen de landskampioen. Maar je krijgt als amateur zeker niet elke dag Club Brugge-voorzitter en vice-voorzitter van de voetbalbond Bart Verhaeghe in je kleedkamer. Nochtans was dat ook wat effectief gebeurde in de bekermatch woensdagavond.

Olsa Brakel verdedigde zich uitstekend met de middelen waarover het beschikte, zeker gezien het feit dat ze door het stilleggen van hun competitie nul matchritme hadden. En dat was ook Verhaeghe opgevallen. De Club-preses ging na de match de kleedkamer in om de spelers van Olsa Brakel te feliciteren met hun prestatie. Iets waar ze toch even niet goed van waren.

"Fantastisch"

In een filmpje van voorzitter Stephan Van den Berghe valt te zien wat Verhaeghe precies zegt: "Jullie kunnen geen wedstrijden spelen, maar hier komen jullie zo’n wedstrijd voetballen: chapeau! Dat verdient een diep respect en dat hebben jullie van mij en van de hele club. Jullie hebben fantastisch gespeeld."

En besluiten deed Verhaeghe met: "Geniet ervan en ik hoop het allerbeste voor jullie, dat jullie volgend seizoen een heel goed seizoen kunnen maken. Want voetballen kunnen jullie, chapeau!”

Poll: Vindt u dit een mooi gebaar van Bart Verhaeghe?

TAGS  I  Club Brugge  I  Olsa Brakel

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024