‘Vanhaezebrouck wil toeslaan, AA Gent wil Club Brugge beroven van goudhaantje’

‘Vanhaezebrouck wil toeslaan, AA Gent wil Club Brugge beroven van goudhaantje’
Zondag 07 maart 2021 - 12:00   I   door Redactie

AA Gent maakt een tegenvallend seizoen door. Dat neemt niet weg dat De Buffalo's razend ambitieus blijven. Hein Vanhaezebrouck en co zijn van plan om de handschoen op te nemen en Club Brugge vanaf komende zomer opnieuw het vuur aan de schenen te leggen.

Om de toon te zetten, wil AA Gent in het tussenseizoen uitpakken met de komst van enkele nieuwe spelers. Het denkt onder meer aan OH Leuven-sensatie Thomas Henry, maar ook aan Mike Trésor Ndayishimiye. De Belgische belofte maakt momenteel het mooie weer bij Willem II en is al even in beeld bij Gent.

Ook Club Brugge maakt jacht op Ndayishimiye, maar de regerende landskampioen lijkt achter het net te vissen in dit dossier. Nederlandse bronnen melden dat AA Gent in poleposition ligt om Ndayishimiye aan te trekken.

Hein twijfelt niet

Vanhaezebrouck is overtuigd van de kwaliteiten van Ndayishimiye en wil niet aarzelen. Vanhaezebrouck en het Gent-bestuur willen zo kort mogelijk op de bal spelen en Ndayishimiye uit de handen van Club Brugge houden. De aanvallende middenvelder zou zo'n 7 miljoen euro moeten kosten.

Poll: Naar welke ploeg zal Ndayishimiye volgens jou gaan?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Willem II

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024