Gert Verheyen krijgt érg verrassend voorstel om opnieuw trainer te worden

Gert Verheyen krijgt érg verrassend voorstel om opnieuw trainer te worden
Zondag 21 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Gert Verheyen werkte jaren als trainer van de Belgische U19 en was in het seizoen 2018-2019 ook hoofdcoach bij KV Oostende. Op dit moment is Verheyen opnieuw enkel en alleen actief als analist. Al kreeg hij recent nog een erg opmerkelijk voorstel om opnieuw T1 te worden.

In Het Nieuwsblad geeft Verheyen aan dat hij trainers tegenwoordig dagelijks telefoontjes en berichten krijgen van makelaars die hun spelers aanprijzen. “Uiteraard. Als trainer bij KV Oostende was dat nog erger", benadrukt de analist.

"Hoeveel telefoons en berichten ik kreeg met spelers die voorgesteld werden. Dat is dag op dag gestopt toen ik trainer af was. Gek, hè", voegt Verheyen er verder nog aan toe.

Drieduizend dollar

"Alleen buitenlandse makelaars doen het nog", besluit Verheyen. "Dit kreeg ik vandaag van een Egyptenaar.” Verheyen toont een bericht van een makelaar die hem een aanbod doet om trainer te worden in... Botswana.

“Drieduizend dollar. Bij het gerenommeerde Jwaneng Galaxy. Wat denk je? Doen?”, lacht hij het aanbod weg. Neen, Verheyen zal niet het eerste het beste vliegtuig opstappen om te gaan coachen in Botswana. Hij blijft voorlopig wel nog even analist en co-commentator.

Poll: Vind jij dat Gert Verheyen een nieuwe kans moet krijgen bij een Belgische eersteklasser?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  Rode Duivels  I  Jwaneng Galaxy

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024