Club Brugge wordt mogelijk opgeschrikt door verrassend vertrek van Mignolet

Club Brugge wordt mogelijk opgeschrikt door verrassend vertrek van Mignolet
Dinsdag 30 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Simon Mignolet (33) is momenteel aan zijn tweede seizoen bij Club Brugge bezig. De doelman voelt zich prima bij blauw-zwart, maar toch is het niet uitgesloten dat hij straks andere oorden opzoekt.

Dat Club Brugge met Inter onderhandelt over de mogelijke komst van Ionut Radu (23) is mogelijk een teken aan de wand. Inter zou Radu, reservedoelman in Milaan, graag in een deal rond Odilon Kossounou (20) betrekken. Iets waar Club volgens Italiaanse media wel oren naar heeft.

En dat is toch opmerkelijk. Radu is immers op zoek naar een nieuwe werkgever waar hij de onbetwiste nummer één kan worden. Met andere woorden: hij verhuist niet naar Brugge om er tweede doelman te zijn achter Mignolet.

Nu of nooit

Het is daarom goed mogelijk dat Club Brugge nu al rekening houdt met een eventueel vertrek van Mignolet. Hoewel Club graag langer door wil met Mignolet, is het nu of nooit als de Rode Duivel nog eens een buitenlands avontuur wil aangaan.

Eerder trok Mignolet al de aandacht van Stade Rennais en enkele Premier League-ploegen. Welke ploegen op dit moment geïnteresseerd zijn, is niet duidelijk. Maar Club neemt duidelijk zijn voorzorgen.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Mignolet gaat kunnen houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Liverpool

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024