Van den Brom pakt bij Genk verrassend uit met geheim wapen in strijd om play-off 1

Van den Brom pakt bij Genk verrassend uit met geheim wapen in strijd om play-off 1
Zondag 04 april 2021 - 16:30   I   door Redactie

Nog drie competitiematchen om te bepalen welke ploegen - naast Club Brugge - zullen deelnemen aan play-off 1. Nog drie finales. En dan is alles wat je ploeg sterker kan maken welkom.

In dat opzicht was er geweldig nieuws voor iedereen die supportert voor KRC Genk. Want John van den Brom nam verrassend Bryan Heynen op in de wedstrijdselectie voor de match op OHL van maandagmiddag. 

Nochtans viel de Genkse aanvoerder in de competitiewedstrijd tegen Standard geblesseerd uit en leek hij enkele weken aan de kant te moeten blijven. Afgelopen vrijdag liet Van den Brom wel al verstaan dat Heynen terug aan het trainen is.

Maar dat de Nederlander zijn middenvelder nu al in de wedstrijdkern zou opnemen had niemand zien aankomen. Het is afwachten of Heynen ook effectief in actie zal kunnen komen. Maar zelfs als dat niet het geval zou zijn, kan zijn aanwezigheid ook op mentaal vlak een boost zijn. 

Lucumi

Van den Brom moet sowieso wel Jhon Lucumi missen. De Colombiaanse verdediger is geschorst na vijf gele kaarten. En ook de heropgeviste Dries Wouters moet forfait geven met een kuitblessure.

Poll: Is de terugkeer van Heynen in de wedstrijdkern sowieso een versterking?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024