Anderlecht met de grond gelijkgemaakt na spectaculair transferplan: "Oerdom"

Anderlecht met de grond gelijkgemaakt na spectaculair transferplan:
Woensdag 07 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

De penibele financiële situatie dwingt Anderlecht tot het creatief zijn in het vinden van versterkingen naar volgend seizoen toe. Maar die worden niet altijd op gejuich onthaald.

Aanleiding is het nieuws dat paars-wit informeerde naar de voorwaarden van Antwerp-sterkhouders Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov. "Centraal op het middenveld heeft Anderlecht vandaag talent in overvloed", is de mening van een journalist in Het Nieuwsblad.

"De jonge Mario Stroeykens (16), Yari Verschaeren (19), Anouar Aït El Hadj (18) en Majeed Ashimeru (23). Moeten die jongens echt wijken voor Lior Refaelov (34), nota bene een ex-speler van de aartsrivaal?"

"De allerbeste Dieumerci Mbokani zou een meer dan degelijke opvolger zijn voor Lukas Nmecha. Maar in november wordt Dieu al 36. De Congolees sukkelt dit seizoen met blessures", stelt de krant zich vragen.

Super intensity football

"Het valt te betwijfelen of dat er nog op gaat beteren. Net zoals het maar de vraag is of Mbokani in de winter van zijn carrière nog meekan in het super intensity football dat Kompany met Anderlecht wil spelen."

De journalist besluit: "Mbokani en Refaelov - twee dure vogels - halen om amper de helft van de wedstrijden te spelen en ondertussen de jongeren te begeleiden? Klinkt heel tof, nuttig ook, maar het lijkt vooral oerdom voor een ploeg die nu al de vinger op de knip moet houden."

Poll: Is het verstandig om 'oudjes' als Mbokani en Refaelov te halen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024