Deze schandalige beelden van Neymar na PSG-Bayern gaan wereld rond (VIDEO)

Deze schandalige beelden van Neymar na PSG-Bayern gaan wereld rond (VIDEO)
Woensdag 14 april 2021 - 12:00   I   door Redactie

Paris Saint-Germain kon zich dinsdagavond ondanks 0-1-verlies thuis tegen Bayern München met bloed, zweet en tranen alsnog plaatsen voor de halve finale van de Champions League.

Maar nog meer dan over de uitschakeling van de titelverdediger werd er gepraat over de viering van Neymar direct na affluiten. De Braziliaan liep immers ostentatief in de richting van Joshuah Kimmich om vervolgens vlak voor hem uitbundig met ploegmaat Daniel Paredes te vieren.

Net iets te opvallend om toeval te zijn en dat vonden achteraf ook heel wat waarnemers en kijkers. Op sociale media gingen de beelden als een lopend vuurtje rond en trokken vooral tegenstanders van Neymar van leer.

Aanleiding was een interview van Kimmich in aanloop naar de match waarin hij benadrukte dat Bayern München beter was dan PSG en zeker zou doorgaan. Neymar ontkende na het incident dat hij wou provoceren, maar dat kwam niet geloofwaardig over. 

Het lot

"Het was niet de bedoeling om Kimmich te provoceren of uit te lokken. Ik vierde het gewoon met Daniel Paredes, maar het was het lot die bepaald heeft dat hij daar net op dat moment stond", probeerde Neymar zichzelf goed te praten.

Maar hij was toch net iets te goed op de hoogte van de bewuste uitspraken van zijn slachtoffer. "Kimmich zei vooraf dat Bayern de betere ploeg was en zou doorgaan, ze wisten zeker dat ze naar de halve finale zouden gaan", aldus nog Neymar.

 

Poll: Is het flauw van Neymar om zo te vieren voor Kimmich?

TAGS  I  PSG  I  Bayern München

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024