KV Mechelen houdt play-off I levendig na simpele zege

Zaterdag 18 februari 2017 - 19:50   I   door Redactie

KV Mechelen mag blijven dromen van play-off I. Het won zaterdagavond zonder veel moeite van Lokeren.

KV Mechelen kende een droomstart. Croizet - die een uitstekende wedstrijd speelde - trof al gauw de vuisten van doelman Copa. De Ivoriaan moest een minuutje later wel gewonnen geven op een pegel van Verdier.

De thuisploeg zat op rozen en had dat snelle doelpunt waar het zo op hoopte. Malinwa controleerde de wedstrijd en Lokeren was niet in staat om het de thuisploeg moeilijk te maken. Nog voor rust scoorde Kolovos de 2-0.

De enige smet op de wedstrijd voor Mechelen was de blessure van de Griek. Na zijn doelpunt moest hij vervangen worden met mogelijk een gescheurde kruisband. Kolovos is mogelijk voor de rest van het seizoen buiten strijd. In de tweede helft - die zeer weinig om het lijf had - legde de ingevallen Osaguona de 3-0 eindstand vast.

KV MECHELEN - LOKEREN 3-0
8' Verdier 1-0, 25' Kolovos 2-0, 76' Osaguona 3-0