‘Anderlecht wil miljoenen betalen om supertransfer af te ronden’

‘Anderlecht wil miljoenen betalen om supertransfer af te ronden’
Zaterdag 01 mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is druk in de weer met zijn transferhuiswerk. Ondanks de budgettaire limieten, mikt de Brusselse club hoog. Héél hoog. Zo wil het binnenkort uitpakken met een - naar Belgische normen - absolute toptransfer.

Anderlecht gaat er álles aan doen om Lukas Nmecha (22) langer aan boord te houden. Paars-wit zal dan wel diep in de buidel moeten tasten. Manchester City wil Nmecha immers enkel en alleen verkopen. Een nieuwe uitleenbeurt is geen optie.

Met een marktwaarde van 8 miljoen euro, lijkt Nmecha op het eerste zicht geen spek voor de bek van de Brusselaars. Al weet Het Laatste Nieuws dat Anderlecht een serieuze inspanning wil leveren om de Duitse spits toch definitief naar het Lotto Park te halen.

Anderlecht is van plan om er alles aan te doen om Nmecha in Brussel te houden. Dat wil dus zeggen: ettelijke miljoenen op tafel leggen”, schrijft de krant. “Nood breekt wet. De recordkampioen beseft dat een vervanger vinden met vergelijkbare kwaliteiten als Nmecha ofwel schier onmogelijk is ofwel ook zeer duur wordt.”

(Lees verder onder de afbeelding)

Jackpot

Bij Anderlecht denken ze overigens ook al verder dan volgend seizoen. RSCA gelooft dat het Nmecha op termijn sowieso met winst kan doorverkopen. Als Nmecha zich goed blijft ontwikkelen, dan zou hij paars-wit zelfs de jackpot kunnen opleveren.

Al is het ook uitkijken geblazen voor RSCA. Zo zou ook Antwerp nu op Nmecha azen. The Great Old is met het oog op volgend seizoen op zoek naar een nieuwe nummer 9 en ziet in Nmecha een geschikte opvolger voor Mbokani. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Anderlecht Nmecha gaat kunnen kopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024