'Benito Raman staat voor erg straffe terugkeer naar Jupiler Pro League'

'Benito Raman staat voor erg straffe terugkeer naar Jupiler Pro League'
Zaterdag 08 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Benito Raman (26) heeft een dramatisch seizoen achter de rug. De Belgische aanvaller zat vaker dan hem lief is op de bank en tuimelde met Schalke 04 ook uit de Bundesliga. Een vertrek dringt zich op.

Diverse Duitse media melden dat Raman moet vertrekken bij Schalke 04. De clubleiding heeft aan de Belgische aanvaller laten weten dat hij mag beschikken. Schalke verkeert in financieel zwaar weer en wil Raman - en enkele andere spelers - zo snel mogelijk te gelde maken.

Raman heeft een moeilijk seizoen achter de rug, maar kan toch nog steeds rekenen op de nodige belangstelling. Enkele Belgische topclubs zouden alvast geïnteresseerd zijn om hem binnen te halen. AA Gent zou het dossier bijvoorbeeld met meer dan gewone aandacht volgen. Ook Antwerp is geïnteresseerd.

4,5 miljoen

Enkele Duitse bronnen melden zelfs dat het slechts een kwestie van tijd is vooraleer Raman terugkeert naar de Belgische competitie. Afwachten of de 26-jarige aanvaller zelf écht open staat voor een nieuw avontuur in België. Zijn marktwaarde bedraag momenteel 4,5 miljoen euro.

Poll: Zou jij Raman graag zien terugkeren in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Schalke 04  I  AA Gent  I  Standard  I  Antwerp

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022