Transfermarkt: Nieuwe linksachter voor Club, international als vervanger voor Nmecha?

Transfermarkt: Nieuwe linksachter voor Club, international als vervanger voor Nmecha?
Maandag 24 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Volgens Schotse media maakt Club Brugge werk van Josh Doig, een 19-jarige linksachter van Hibernian, waar hij één van de revelaties is. Hij moet de concurrentie aangaan met Sobol.

*Florin Tanase (26), spits en sterkhouder van het Roemeense FCS Boekarest en bovendien achtvoudig Roemeens international, zou de opvolger van Lukas Nmecha bij Anderlecht kunnen worden.

*De 21-jarige middenvelder Njegos Petrovic van Rode Ster Belgrado moet dan weer het paars-witte middenveld komen versterken. Er zouden al gesprekken gestart zijn.

*Timon Wellenreuther is aangeboden bij onder meer Besiktas en zijn ex-club Schalke 04. De doelman moet opkrassen bij Anderlecht.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024