Antwerp broedt op straf transferplan met Didier Lamkel Zé

Antwerp broedt op straf transferplan met Didier Lamkel Zé
Dinsdag 25 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé (24) maakte een turbulent seizoen door bij Royal Antwerp FC. Op een gegeven moment leek hij de Bosuil langs een achterpoortje te zullen verlaten, maar uiteindelijk knokte 'LZ7' terug. En wat nu?

Het zou begrijpelijk zijn mocht Antwerp de wispelturige Lamkel Zé in de zomer willen verkopen. Alleen is dat lang geen must meer. De voorbije maanden wist Lamkel Zé zich goed te gedragen en dat maakt dat Antwerp niet per se nog af wil van de Kameroener.

Niet te weigeren bod

"Eén ding mag duidelijk zijn: ook voor het bestuur moét Lamkel Zé niet weg. Dat werd ons dit weekend bevestigd op de Bosuil", zo schrijft Het Laatste NieuwsThe Great Old is bereid om mee te werken aan een transfer, maar enkel en alleen als er een niet te weigeren bod binnenloopt.

Lamkel Zé ligt nog twee jaar onder contract bij Antwerp en de clubleiding heeft ook nog een optie tot verlenging. Enkel bij de juiste prijs - en die bedraagt enkele miljoenen - mag Lamkel Zé vertrekken. Met andere woorden: áls Lamkel Zé vertrekt, wil Antwerp cashen.

TAGS  I  Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024