KRC Genk is duidelijk over vertrek van Cyriel Dessers

KRC Genk is duidelijk over vertrek van Cyriel Dessers
Dinsdag 25 mei 2021 - 20:30   I   door Redactie

Cyriel Dessers heeft een moeilijk eerste seizoen achter de rug bij KRC Genk. De 26-jarige spits was vorige zomer één van de topaankopen, maar kon zich door de ontbolstering van Paul Onuachu niet volledig doorzetten.

Doorheen het seizoen werd Dessers al meermaals in verband gebracht met een snel vertrek bij KRC Genk. Zo'n vaart lijkt het uiteindelijk toch niet te lopen. Bij monde van technisch directeur Dimitri De Condé heeft Genk nu zijn vertrouwen in Dessers uitgesproken.

Vijftien goals

"Cyriel zal altijd kansen blijven missen, maar het is wel iemand die altijd vijftien goals kan en zal maken in de Belgische competitie", aldus De Condé bij TVL Sportcafé. "Cyriel zal ook iedere match vijf kansen zelf creëren. Natuurlijk zal er ook volgend seizoen concurrentie zijn, maar wij zijn blij dat Cyriel bij ons speelt."

De Condé accentueerde tot slot ook de leiderscapaciteiten van Dessers. “Ik heb hem de ploeg naar de bekerzege zien schreeuwen van aan de zijlijn en in de kleedkamer. Je mag niet onderschatten wat zoiets doet in de kleedkamer.”

Poll: Denk jij dat Dessers volgend seizoen eerste spits gaat zijn bij KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024