‘Balikwisha brengt Club Brugge op de hoogte van transferbeslissing'

‘Balikwisha brengt Club Brugge op de hoogte van transferbeslissing'
Dinsdag 25 mei 2021 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt jacht op Michel-Ange Balikwisha (20). Het is de kersverse landskampioen menens om de getalenteerde vleugelaanvaller weg te halen bij Standard. Of Club ook effectief in zijn opzet zal slagen, is nog een ander paar mouwen.

Volgens de Franstalige journalist Sacha Tavolieri heeft Balikwisha geen zin in een overstap naar Club Brugge. De Belgische belofte prefereert na het jaar van zijn grote doorbraak op het hoogste niveau al een overstap naar een buitenlandse competitie.

Club Brugge legde al een bod neer bij Standard en deed ook Balikwisha een voorstel. De speler zou dat evenwel naast zich neer hebben gelegd. Een duidelijk signaal en de kans is dus klein dat Club zijn slag thuishaalt in dit dossier. Al weet je het natuurlijk nooit...

Vervanger Lang

Bij Club Brugge zijn ze alleszins bereid om een inspanning te leveren voor Balikwisha. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zien in het Standard-goudhaantje een potentiële opvolger voor Noa Lang. Die zou deze zomer naar Leeds United kunnen trekken.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Balikwisha gaat kunnen overtuigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024