Dít nieuw recordcontract gaat Philippe Clement bij Club Brugge ondertekenen

Dít nieuw recordcontract gaat Philippe Clement bij Club Brugge ondertekenen
Woensdag 26 mei 2021 - 07:00   I   door Redactie

Club Brugge is hard bezig om de toekomst voor te bereiden. Daar horen heel wat onderhandelingen met spelers bij, maar minstens even belangrijk daarbij zijn de gesprekken met de trainer.

En die lopen allemaal in één richting: bij Club Brugge blijven. "Daar waar-ie zeker is van standvastigheid. Waar hij de garantie heeft om opnieuw over een kern te zullen beschikken die wederom kampioen kan worden", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Clement liet de voorbije dagen niet toevallig weten dat 'de honger groot blijft'. Voorwaarde daarbij is wel dat Club hem een nieuw, langdurig contract aanbiedt. Na twee titels op rij in Jan Breydel is het tijd om de cijfers op te waarderen."

In en rond het oefencomplex valt te horen dat blauw-zwart daarbij een serieuze inspanning wil leveren. In die mate dat het zijn succestrainer een recordcontract van minstens twee jaar, misschien zelfs drie jaar zou voorleggen.

Buitenlandse interesse

Een blijk van waardering, maar evenzeer nodig om de buitenlandse interesse af te houden. Als de cijfers kloppen - en daar ziet het er dus naar uit - gaat Clement zijn handtekening zetten en blijft hij ook de volgende jaren nog aan de slag in het Jan Breydelstadion.

Poll: Verdient Clement een recordcontract volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024